27-2014200 1-5 nap 12 hó Súly: 0.135 kg  Gyártó: Cormoran »

Cormoran Black Master UL 3-14 g. 205 cm

Cormoran Black Master Ultra (UL)  SPIN 205 cm 3-14g. Pergető botCORMORAN BLACK MASTER ULTRA LIGHT SPIN-Bestseller botcsaládunk, a Black Master méltó utódot kapott - íme az új CORMORAN Black Master.
11 490 Ft
Egységár: 11 490 Ft/db
Hűségpont: 114 pont
Max. rendelhető 2 db

Cormoran Black Master Ultra (UL)  SPIN 205 cm 3-14g. Pergető bot

CORMORAN BLACK MASTER ULTRA LIGHT SPIN-Bestseller botcsaládunk, a Black Master méltó utódot kapott - íme az új CORMORAN Black Master.
A modern műcsalis horgászat szinte minden irányzatának igényeire fejlesztettük a fonott és monofil zsinóros horgászatra egyaránt alkalmas új Black Master botokat. Akciójuk gyors, súlyuk csekély, kiegyensúlyozottságuk példaszerű. A különleges tulajdonságok alapját a High Strength SM20 karbon adja, egyben gondoskodik a blankok dinamikus akciójáról és erejéről. Sikerült az elődmodellekhez képest tovább csökkenteni a blankok tömegét, miközben jelentősen feljavult gyorsaságuk és az alaphelyzetbe visszaállás sebessége is.
Kifejezetten finesse, azaz apró- és minicsalis horgászatra fejlesztették. A rendkívül érzékeny spicc kitűnő kapásjelző, mely a sügér, vagy pisztráng legóvatosabb támadására is reagál. A Black Master botok kivitelét a parafa nyélborításon, könnyű SiC gyűrűkön és masszív, funkcionális csavaros orsótartón túl egy textil bottartó zsák egészíti ki, mely szállítás közben védi a többrészes bot tagjait. A blankok SM20-as karbonból készülnek, csekély súlyuk ellenére igen tág határok között terhelhetők.
-Hossz: 2,05m
-Dobósúly:3-14g
-Szállítási hossz: 107cm
-Tagok száma: 2
-Súlya: 135g
-Gyűrűk száma: 7
-Horgászbot,Pergető bot,Utlra light pergető bot

Szállítás

Utánvétes kiszállítást kérek


Kiszállító partnereink GLS, DpD, MPL, TNT, PickPack Pont.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Személyes átvétel


Személyes átvételi lehetőség feltételeit és menetét az Á.SZ.F. 6.1. bekezdése ismerteti.

OTP SZÉP kártyás fizetés


Ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi önnel a kapcsolatot a részletek pontosítása okán. Fizetési eljárás az ÁSZF 6.5 pontja szerint.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Előre utalás bankszámlára


Megrendelését köszönjük! Kérjük a végösszeget az alábbi adatoknak megfelelően szíveskedjen utalni: Név: Holenár Krisztián Bankszámlaszám: 11742513-21455780-00000000 Közlemény rovatba a rendelési visszaigazolásban kapott Rendelési kódot kell megadni. Az utalás megérkezését, teljesülését követő munkanapon csomagját feladjuk az Ön által megjelölt címre.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Holi Car Team 24 órás futár


Holi Car Team 24 órás futárral történő rendelési lehetőség feltételeit és menetét az Á.SZ.F. 6.2. bekezdése ismerteti.

Csomagküldő csomagpont

Csomagküldő.hu


A csomagkuldo.hu autómatákba történő feladás. Csomagnyomonkövetés is elérhető. Árak: 0.1 kg-tól 5 kg-ig 1.100,- 5.1 kg.tól 10 kg-ig 1.950,-

A termék súlya 0.14 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 100 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Egyéb, vevő által választható


Kérjük szíveskedjen elolvasni az Á.SZ.F. 6.5. pontját, és ennek megfelelően megjelölni, melyik szállító céggel szeretné, hogy megrendelését feladjuk.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek