NM25101620 1-5 nap 12 hó Súly: 0.091 kg  Gyártó: Nomura »

Nomura ISEI Light Game 4-16 g. 2.0 m.

Akciós!
Az akció időtartama: 2021-05-04 - 2021-05-31.
A Nomura ISEI Light Game sorozat az igazi japán stílusú botépítés iskolapéldája. A Nomura ezt a sorozatot japán mérnökök bevonásával tervezte meg - japán alapanyagokból. A nyelek praktikusak, de szemre is különlegesek, miközben a vezérelv a…
41 990 Ft 38 990 Ft
Hűségpont: 389 pont
Max. rendelhető 1 db
A Nomura ISEI Light Game sorozat az igazi japán stílusú botépítés iskolapéldája. A Nomura ezt a sorozatot japán mérnökök bevonásával tervezte meg - japán alapanyagokból. A nyelek praktikusak, de szemre is különlegesek, miközben a vezérelv a feszesség mellett az elképesztő könnyű önsúly. A megakasztott halat meg is tartja különleges karakterének köszönhetően. Az ISEI sorozat piros spiccvéggel rendelkezik, amely nagyban segíti a csali minden rezdülésének láthatóvá tételét. A bottest fantasztikus. A botspicc lágy, éppen annyira amennyire kell. A test pedig hatalmas erőtartalékot visz át bevágáskor még a legkeményebb ragadozó pofában is megakad a horog.

30T carbon blank
Minimál, design nyelezés
Fuji komponensek
K-Style könnyített SIC gyűrűk
Japán alapanyagok
Japán tervezés

Szállítás

Utánvétes kiszállítást kérek (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Kiszállító partnereink GLS, DpD, MPL, TNT, PickPack Pont.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Személyes átvétel


Személyes átvételi lehetőség feltételeit és menetét az Á.SZ.F. 6.1. bekezdése ismerteti.

Előre utalás bankszámlára


Megrendelését köszönjük! Kérjük a végösszeget az alábbi adatoknak megfelelően szíveskedjen utalni: Név: Holenár Krisztián Bankszámlaszám: 11742513-21455780-00000000 Közlemény rovatba a rendelési visszaigazolásban kapott Rendelési kódot kell megadni. Az utalás megérkezését, teljesülését követő munkanapon csomagját feladjuk az Ön által megjelölt címre.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Holi Car Team 24 órás futár (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Holi Car Team 24 órás futárral történő rendelési lehetőség feltételeit és menetét az Á.SZ.F. 6.2. bekezdése ismerteti.

Csomagküldő csomagpont

Csomagküldő.hu (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


A csomagkuldo.hu autómatákba történő feladás. Csomagnyomonkövetés is elérhető. Árak: 0.1 kg-tól 5 kg-ig 1.100,- 5.1 kg.tól 10 kg-ig 1.950,-

A termék súlya 0.09 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 100 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 25 000 Ft értékű rendelés felett.

Egyéb, vevő által választható


Kérjük szíveskedjen elolvasni az Á.SZ.F. 6.5. pontját, és ennek megfelelően megjelölni, melyik szállító céggel szeretné, hogy megrendelését feladjuk.

NOMURA Ingyenes szállítás


Ebben a szállítási módban az akciós Nomura botok ingyenes szállítása lehetséges. Egyéb termékhez ez a mód nem érvényes. - Utánvétes AKCIÓS NOMURA bot vásárlás esetén, amennyiben a vásárló a megrendelt terméket nem veszi át, a feladás és visszaszállítás díját utólag kiszámlázzuk. Sikeres kézbesítés. átvétel esetén a feladási díjat mi álltuk. - Előre utalás esetén az "Előre utalás" szállítás szerint kell eljárni. - Ingyenes személyes átvételre csak Balatonfenyves 20 km-es körzetében van lehetőség.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek