Rapala Pergető Táska LIMITED EDITION SERIA

Egy vállra akasztható, könnyű és praktikus pergetőtáska, mely elkísér minket az egész napos cserkelés során, okos kialakításának köszönhetően még dobáskor, vagy csalizáskor sem kell levenni, egyszerű hozzáférést biztosít felszerelésünkhöz.…
14 490 Ft
Hűségpont: 144 pont
Max. rendelhető 1 db
Egy vállra akasztható, könnyű és praktikus pergetőtáska, mely elkísér minket az egész napos cserkelés során, okos kialakításának köszönhetően még dobáskor, vagy csalizáskor sem kell levenni, egyszerű hozzáférést biztosít felszerelésünkhöz. A vízálló táska formázott oldala tálcaszerűen nyílik le, így kényelmesen, biztonságosan válogathatunk csalijaink közt, akár derékig vízben állva is. Két kisebb oldalzsebe van apróbb dolgok számára, valamint D gyűrű, fogótartó és rugalmas szíjjal ellátott karabiner azon dolgoknak amelyeknek érdemes kezünk ügyében lennie. Két vízzáró rekesszel rendelkezik, amikben két twisterálló Rapala doboz(27x18x5cm) és egy hálós zseb van.

Szín: zöld-fekete
Méretei: 31x23x11cm

Szállítás

Utánvétes kiszállítást kérek


Kiszállító partnereink GLS, DpD, MPL, TNT, PickPack Pont.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Személyes átvétel


Személyes átvételi lehetőség feltételeit és menetét az Á.SZ.F. 6.1. bekezdése ismerteti.

OTP SZÉP kártyás fizetés


Ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi önnel a kapcsolatot a részletek pontosítása okán. Fizetési eljárás az ÁSZF 6.5 pontja szerint.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Előre utalás bankszámlára


Megrendelését köszönjük! Kérjük a végösszeget az alábbi adatoknak megfelelően szíveskedjen utalni: Név: Holenár Krisztián Bankszámlaszám: 11742513-21455780-00000000 Közlemény rovatba a rendelési visszaigazolásban kapott Rendelési kódot kell megadni. Az utalás megérkezését, teljesülését követő munkanapon csomagját feladjuk az Ön által megjelölt címre.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Holi Car Team 24 órás futár


Holi Car Team 24 órás futárral történő rendelési lehetőség feltételeit és menetét az Á.SZ.F. 6.2. bekezdése ismerteti.

Csomagküldő csomagpont

Csomagküldő.hu


A csomagkuldo.hu autómatákba történő feladás. Csomagnyomonkövetés is elérhető. Árak: 0.1 kg-tól 5 kg-ig 1.100,- 5.1 kg.tól 10 kg-ig 1.950,-

Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Egyéb, vevő által választható


Kérjük szíveskedjen elolvasni az Á.SZ.F. 6.5. pontját, és ennek megfelelően megjelölni, melyik szállító céggel szeretné, hogy megrendelését feladjuk.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek