Leltár és készletfrissítés miatt átmenetileg rendelés nem adható le.
SY45370 4-12 nap 6 hó Súly: 0.34 kg  Gyártó: Silstar »

SILSTAR YOKOZUNA SENZO TELE FEEDER

SILSTAR YOKOZUNA SENZO TELE FEEDER bot kifejlesztésével a SILSTAR teljessé tette a távdobó feeder bot kínálatát.  A bot SENZO (érzékeny) neve ne tévesszen meg senkit, ez a bot egy igazi távdobó bot, nagy tartalékokkal. AZ erő elviselésére,…
9 646 Ft
Egységár: 9 646 Ft/db
Hűségpont: 96 pont
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.

SILSTAR YOKOZUNA SENZO TELE FEEDER bot kifejlesztésével a SILSTAR teljessé tette a távdobó feeder bot kínálatát.  A bot SENZO (érzékeny) neve ne tévesszen meg senkit, ez a bot egy igazi távdobó bot, nagy tartalékokkal. AZ erő elviselésére, és átadásáról az erős TC24 karbon alapanyagú bottest és az alumínium-oxiddal bevont nagyméretű minőségi SIC gyűrűk gondoskodnak. Az SIC gyűrűk bevonata már könnyedén ellenáll a fonott zsinór által keltett hő terhelésnek és kopásállóságuk is magasabb az átlagosnál. A SIC betétek erősített, könnyű keretekben foglalnak helyet. A bot csúszásmentes osztott nyele, az erősített orsótartó, is hozzájárul a nagy távolságra történő dobások pontos kivitelezéséhez. A bothoz 2db spicctag van, amelyek különböző keménységűek és alapanyagúak (sárga - karbon, és piros – üveg) ezáltal könnyen hozzá igazíthatjuk felszerelésünket a kihívásokhoz. A bot 5 tagból áll ezért szállítása, tárolása nem okozhat gondot.

SILSTAR YOKOZUNA SENZO TELE FEEDER bot kiválóan használható távdobó horgászathoz, pontyozó horgászathoz, feeder horgászathoz, dévér horgászathoz.

Hossza 3,7m
Súlya 340gr
Tagok száma 5+2
Gyűrűk száma 4+4
Dobósúly 25-120gr
Szállítási hossz 85cm
Mennyiség 1db

 

Szállítás

Utánvétes kiszállítást kérek


Kiszállító partnereink GLS, DpD, MPL, TNT, PickPack Pont.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Személyes átvétel


Személyes átvételi lehetőség feltételeit és menetét az Á.SZ.F. 6.1. bekezdése ismerteti.

OTP SZÉP kártyás fizetés


Ügyfélszolgálatunk 24 órán belül felveszi önnel a kapcsolatot a részletek pontosítása okán. OTP SZÉP kártyás fizetés esetén + 4,5% tranzakciós díj kerül felszámolásra, melyet a megerendeléskor a kapott üzenet NEM tartalmaz. A +4,5% tranzakciós díjjal kiegészített végösszeget kapcsolatfelvételkor pontosítjuk! Fizetési eljárás az ÁSZF 6.5 pontja szerint.

Előre utalás bankszámlára


Megrendelését köszönjük! Kérjük a végösszeget az alábbi adatoknak megfelelően szíveskedjen utalni: Név: Holenár Krisztián Bankszámlaszám: 11742513-21455780-00000000 Közlemény rovatba a rendelési visszaigazolásban kapott Rendelési kódot kell megadni. Az utalás megérkezését, teljesülését követő munkanapon csomagját feladjuk az Ön által megjelölt címre.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Holi Car Team 24 órás futár


Holi Car Team 24 órás futárral történő rendelési lehetőség feltételeit és menetét az Á.SZ.F. 6.2. bekezdése ismerteti.

Egyéb, vevő által választható


Kérjük szíveskedjen elolvasni az Á.SZ.F. 6.5. pontját, és ennek megfelelően megjelölni, melyik szállító céggel szeretné, hogy megrendelését feladjuk.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek