Leltár és készletfrissítés miatt átmenetileg rendelés nem adható le.

Szállítás, csomagátvétel

INGYENES KISZÁLLÍTÁS 30.000,- vásárlástól, KIVÉTEL A HORGÁSZBOTOK ESETÉBEN, OTT EGYEDI SZÁLLÍTÁSI DÍJSZABÁS VAN, A BOT MÉRETÉNEK FÜGGVÉNYÉBEN!


Szállítás, átvételi lehetőségek

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó-, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a fishingmarket.hu-nak nem áll módjában elfogadni. 

Megrendelt termékek esetében, a termék akkor tekinthető eredeti állapotúnak, ha a termék sértetlen állapotú, használatba vétel nem történt meg, eredeti állapotú csomagolásával rendelkezik. 

Minimálisan rendelhető összeg minden szállítási módozatban egységesen min. bruttó 5.000,-

A Megrendelő a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el. Megrendelés feladása fizetési kötelezettséget von maga után, azaz a megrendelt termékek ellenértékét (amennyiben keletkezik szállítási költség, azt is) köteles rendezni a fishingmarket.hu felé a kapott számlának megfelelően.

BÁRMELY SZÁLLÍTÁSI MÓD ESETÉN, A 100 CM-NÉL NAGYOBB CSOMAGOKRA EGYEDI SZÁLLÍTÁSI DÍJAT KALKULÁLUNK, MELYET KAPCSOLATFELVÉTELKOR TUDUNK PONTOSAN MEGHATÁROZNI A RENDELT TERMÉKEK CSOMAGOLÁSI MÉRETÉNEK FÜGGVÉNYÉBEN (KB. 2.500,-  - 4.500,- SZÁLLÍTÁSI DÍJ)!!!

Maximális kiszállítható súly 15 kg. Ez felett minden esetben egyedi díjszabás lép érvénybe.

A megrendelt termékek célbajuttatására az alábbi módokon van lehetőség:

6.1. Személyes átvétel

Ebben a szállítási módozatban készpénzes fizetésre és/vagy "fishingmarket.hu" ajándékutalvánnyal történő kiegyenlítésre van lehetőség. A megrendelés átvételekor (kérjük pontos összeget készítsen elő, visszaadásra a futárnak nincs lehetősége), illetve "fishingmarket.hu" ajándékutalvánnyal történő fizetés esetén annak teljes névértéke kerül felhasználásra, sem készpénzben visszaadni, sem az utalvány névértékét darabolni nem lehetséges.
Erre az opcióra (díjmentesen) Gödöllő 15 km-es körzetében van lehetőség. Rendeléskor a "Személyes átvétel" opciót kell jelölni, majd továbblépni. Miután a rendelés megtörtént, ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot 24 órán belül a megadott e-mail címen és/vagy telefonszámon. Kapcsolatfelvételkor adategyeztetés történik, -amennyiben "fishingmarket.hu" ajándékutalványát kívánja felhasználni, mindenképpen jelezze kollégánknak- valamint az átvétel helyét, idejét és a részleteket fogjuk pontosítani, egyeztetni.
Az egyeztetést követően küldünk e-mailben egy visszaigazolást, mely az átvételi adatokat részletesen tartalmazza. Átvétel a megjelölt időpontban történik max. 15 perc várakozási idővel. Amennyiben a Megrendelő, vagy annak felhatalmazottja a 15 perc türelmi idő alatt sem jelenik meg, és nem veszi át a terméket, megrendelése automatikusan törlésre kerül. Neki, újabb rendelésre  "Előre utalás" szállítási módot választva nyílik lehetősége.
Szállítás teljesítése megbeszélt, egyeztetett időben.

6.2. Holi Car Team - Saját futárszolgálatunk által

A Webáruház rendelkezik saját futárszolgálattal.
Ebben a szállítási módozatban készpénzes fizetésre, fishingmarket.hu ajándékutalvány felhasználásra, valamint előre utalással történő fizetésre van lehetőség. A megrendelés átvételekor készpénzfizetés esetén kérjük pontos összeget készítsen elő, visszaadásra a futárnak nincs lehetősége, illetve "fishingmarket.hu" ajándékutalvánnyal történő fizetés esetén annak teljes névértéke kerül felhasználásra, sem készpénzben visszaadni, sem az utalvány névértékét darabolni nem lehetséges. A fishingmarket.hu ajándékutalvány kizárólag a Webáruházban leadott rendelésben foglalt termékek fizetésére alkalmazható, a szállítási költség kiegyenlítésére nem használható fel!
 Ha a Megrendelő úgy szeretné, előre utalással is rendezheti. Ez esetben telefonos megkeresésünkor szíveskedjen ezen szándékát jelezni, hogy elkészíthessünk egy díjbekérő számlát*, amit elküldünk. Az említett számla tartalmaz minden, az utaláshoz szükséges adatot. A kiállított teljesértékű számlát futárunk viszi a megrendelt csomaggal együtt. Előre utalás esetén, futárunk csak akkor indul a címre, ha a rendelés és a szállítás értéke beérkezik a díjbekérő számlán* megadott adatoknak megfelelően bankszámlánkra.
 A futárszolgálat Magyarország területén bárhova kiszállítja a rendelt terméket 24 órán belül. Ennek díja a futárszolgálat által megjelölt ellenérték, azaz 100,-/km (500,-/liter kiskereskedelmi gázolaj árig). Távolság kiszámításakor az oda- és vissza utat is kell kalkulálni. A km meghatározásához a google map által mutatott adatokkal számolunk, kiinduló pont 2100 Gödöllő.
Ebben a módozatban a viteldíj tartalmazza a 24 órán belül történő kiszállítást, a szállítási garanciát úgy a termék állapotára, csomagolására, mint a 24 órán belüli kézhezvételre. A kiszállítás ellenértékét a futár vállalkozó határozza meg, erről egyeztet a megrendelővel, és az összegről számlát álllít ki. A szállítás díját a webshop megrendelés összege nem tartalmazza.
 Megrendeléskor a "Holi Car Team" szállítási módot kell bejelölni. Rendelést követően ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott e-mail címen és/vagy telefonszámon. Kapcsolatfelvételkor adategyeztetés történik, valamint az átvétel helyét, idejét és a részleteket fogjuk pontosítani, egyeztetni.
Az egyezeztetést követően küldünk e-mailben egy visszaigazolást, mely az átvételi adatokat részletesen tartalmazza. Átvétel a megjelölt időpontban történik max. 20 perc várakozási idővel. Amennyiben a Megrendelő, vagy annak felhatalmazottja a 20 perc türelmi idő alatt sem jelenik meg, és nem veszi át a terméket, megrendelése automatikusan törlésre kerül. Az előre egyeztetett kiszállítási költséget ez esetben is köteles kiegyenlíteni, melyről számlát a megadott e-mail címen utalási lehetőség megjelöléssel küldünk. Abban az esetben, ha ez a megjelölt ideig nem érkezik meg számlánkra, postai úton is kiküldjük a számlát, a törvényben megahtározott módon, és ideig biztosítunk lehetőséget a tartozás kiegyenlítésére. Amennyiben ezen kötelességének nem tesz eleget a teljesítést követő 15 munkanapon belül, úgy azt a szállító vállalkozó polgári peres útra tereli, és a hatályos jogszabályoknak és törvényi eszközöknek megfelelően folytatja annak behajtását, behajtatását. A Megrendelőnek, újabb rendelésre kizárólag "Előre utalás" szállítási módot választva nyílik lehetősége.
Szállítás teljesítése egyztetett időben, 24 órán belül.
*díjbekérő számla: másnéven proforma számla, nem adóügyi bizonylat, az eladó-, a vevő,- és az egyéb, utaláshoz szükséges adatokat tartalmazza. 

6.3. Utánvétes kiszállítást kérek 

Szállítási díjak a rendelés összegének függvényében a következők:
10.000,-                       / 2.300,-
10.001,-től 15.000,- ig  / 2.000,-
15.001,-től 20.000,-ig   / 1.700,-
20.001,-től 29.999,- ig  / 1.400,-
30.000,-től ingyenes

Megrendelést követő 24 órán belül (munkanapon) a fishingmarket.hu ügyfélszolgálata felveszi a megrendelővel a kapcsolatot egyeztetés céljából. A megrendelt tételeket, csomagot a GLS, TNT, MPL partnerek valamelyikével juttatjuk el a Vásárlónak.
Amennyiben egyedi szállítási igénye merülne fel, azt megrendeléskor szíveskedjen a "Megjegyzés" menüben feltüntetni.
A csomagszállító szolgáltató utánvét kezelési díjat számol fel, melyet a megrendelés leadásakor kapott szállítási költség nem tartalmaz, ezen díjak az alábbiak: 
- készpénzben történő fizetés esetén 650,-
- bankkártyával történő fizetés esetén 400,-  
Szállítás teljesítése 3-10 munkanapon belül.

6.4. Előre utalás bankszámlára

Szállítási díjak a rendelés összegének függvényében a következők:
10.000,-                       / 2.300,-
10.001,-től 15.000,- ig  / 2.000,-
15.001,-től 20.000,-ig   / 1.700,-
20.001,-től 29.999,- ig  / 1.400,-
30.000,-től ingyenes

Megrendelést követő 24 órán belül (munkanapon) a fishingmarket.hu ügyfélszolgálata felveszi a megrendelővel a kapcsolatot egyeztetés céljából. A megrendelt tételeket, csomagot a GLS, TNT, MPL partnerek valamelyikével juttatjuk el a Vásárlónak.
Amennyiben egyedi szállítási igénye merülne fel, azt megrendeléskor szíveskedjen a "Megjegyzés" menüben feltüntetni.
A csomagszállító szolgáltató utánvét kezelési díjat számol fel, melyet a megrendelés leadásakor kapott szállítási költség nem tartalmaz, ezen díjak az alábbiak: 
- készpénzben történő fizetés esetén 650,-
- bankkártyával történő fizetés esetén 400,-  

Megrendelést követően kap egy megrendelés visszaigazolás e-mailt, melyben a rendelt tételek, a szállítási költség, és az utaláshoz szükséges adatok szerepelnek.

FONTOS: utalása indításakor a "közlemény" rovatba mindenképpen tüntesse fel a rendelés visszaigazolásban kapott "RENDELÉSI KÓD"-ot a sikeres beazonosítás érdekében. Amint a megrendelés összege jóváíródik bankszámlánkon, a megrendelt tételeket, csomagot és a számlát szállító partnereink segítségével juttatjuk el Vásárlónknak (a jóváírást követő munkanapon). Úgy az ellenérték megérkezéséről, mint a csomag feladásáról e-mailben tájékoztatjuk a megrendelőt. 
Amennyiben a rendeléstől számított 5 munkanapon belül bankszámlánkon nem íródik jóvá a rendelés ellenértéke, úgy megrendelését automatikusan érvénytelenítjük. A törlésről e-mailben küldünk tájékoztatást.
Szállítás teljesítése 3-10 munkanapon belül.

6.5. OTP SZÉP kártyás fizetési mód

Webáruházunkban lehetőség van OTP SZÉP kártyával is fizetni.

Amennyiben ezt a fizetési módot választja, megrendelését követő 24 órán belül ügyfélszolgálatunk felveszi önnel a kapcsolatot. 

2022.09.01.-ig a vonatkozó törvényi szabályozás szerint bármely 3 zsebből lehetséges a rendelés kiegyenlítése.

Jelenleg webes felületen történő fizetés áll rendelkezésünkre, melynek folyamata a következő:

- az OTP SZÉPKÁRTYA honlapján lépjen be kártyabirtokosként saját fiókjába
- belépés után kattintson az elfogadóhelyek keresése menüpontra
- megjelenő menübe írja be a keresett elfogadóhely nevét (fishingmarket) 
- válassza ki, ezután adja meg a fizetni kívánt összeget
- egyéb mezőbe írja be a rendelés számát, melyet visszaigazolásban kapott
- majd kattintson a FIZETÉS INDÍTÁSÁRA!
- A rendszer ezután átirányítja az OTPdirect fizetési felületére.
- válassza az Egyéb kártyatípust
- adja meg adatait (az Érvényesítési kód mezőt nem kell kitölteni)

Az OTP SZÉP kártya oldalán, az egyenlegelkérdezés lehetőségnél megtekintheti tranzakcióját, arra kattintva megtekintheti bizonylatát.

OTP SZÉP kártyás fizetés esetén + 4,5% tranzakciós díj kerül felszámolásra, melyet a megerendeléskor a kapott üzenet NEM tartalmaz. A +4,5% tranzakciós díjjal kiegészített végösszeget kapcsolatfelvételkor pontosítjuk!

Ebben a szállítási módban minden esetben 2.500,- fix díj kerül felszámolásra, mely részleteit minden esetben az ügyfélszolgálattal kell egyeztetni! 6.6. Egyéb, a vevő által preferált feladási mód

Ebben a szállítási módban a megrendelőnek lehetősége van eldönteni, hogy melyik általa ismert, kedvelt szállító céget választja (GLS, Fürgefutár. DpD, TNT, MPL, vagy bármely postapont, pikk-pakk pont,..). Megrendeléskor szállítási díjat webáruházunk nem generál, részünkről csak a megrendelt termék/kek ellenértéke jelenik meg.
Megrendelést követően 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot a Vásárlóval, aki megjelöli a számára megfelelő szállítópartnert. Mi ezt a partnert megkeressük, és vele juttatjuk el a megrendelt terméket. A szállítási szolgáltató által megállapított szállítási díjat ebben az esetben megelőlegezzük, és kézhezvételkor a választott cég futárja szedi be a megrendelés összegével együtt.
Amennyiben "fishingmarket.hu" ajándékutalvánnyal rendelkezik, és szeretné rendelése kiegyenlítéséhez felhasználni, kérjük ezt első kapcsolatfelvételkor szíveskedjen jelezni!
Szállítás teljesítése 4-8 munkanapon belül.